Πάτρα: Επίθεση με 8 μολότοφ τα ξημερώματα στο Τμήμα Μεταγωγών της ΕΛΑΣ – ΦΩΤΟ

 

Καταδρομική επίθεση με ρίψη 8 μολότοφ στο κτίριο του Τμήματος Μεταγωγών Πάτρας επί της οδού Ιωάννου Βλάχου σημειώθηκε   σήμερα τα ξημερώματα Δευτέρας.

Αγνωστοι δράστες περίπου στις 5.30πμ προσέγγισαν το κτίριο και από απόσταση «ασφαλείας» πέταξαν μολότοφ και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες φθορές υπέστησαν περιπολικό και κλούβα της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται, οτι τον Φεβρουάριο του 2021, το Μεταγωγών Πάτρας βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο αγνώστων δραστών, οι οποίοι νυχτερινές ώρες πέταξαν κόκκκινες μπογιές.

Τραγωδία στην Κολομβία: 11 νεκροί από ανατροπή λεωφορείου σε φοιτητική εκδρομή

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ προσφέρει διέξοδο και προοπτική για μια πραγματικά ανθρώπινη κοινωνία

Ξανά μπαμπάς ο Μπόρις Τζόνσον

Δύο κρασιά του οινοποιείου Ρούβαλη στη λίστα του GREAT GREEK WINES

Αρκτούρος: Μύθοι και αλήθειες για τους λύκους στην Πάρνηθα μετά την απόφαση για άμεση απομάκρυνση τους

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 25 Μαΐου

Βεζένκοφ: «Εύχομαι ο Βασίλης Σπανούλης να κατακτήσει την Euroleague, όταν χάνεις σε Final Four δεν κοιμάσαι»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Έχει αλλάξει η ζωή μου μετά το «Παρά Πέντε»