Πάτρα: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Αγ. Στεφάνου για αποτροπή ομαδικής απόδρασης

 

Αιφινιδιαστικός έλεγχος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας πραγματοποίησαν την Παρασκευή αστυνομικές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα.

Μεταξύ των ευρημάτων ήταν αυτοσχέδιο μαχαίρι, μέχρι κινητά, “έξυπνα” ρολόγια και χάπια.

Η επιχείρηση δεν έγινε τυχαία , καθώς υπήρχαν πληροφορίες, καθώς και υποψίες, για σχέδιο ομαδικής απόδρασης από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Πάτρα: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Αγ. Στεφάνου για αποτροπή ομαδικής απόδρασης

Να σημειωθεί οτι κατά τη διάρκεια όλης της έρευνας ήταν παρών και συντόνιζε ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος. Ενώ ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης (ΔΥΕΦΚΚ) Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, ήταν παρών στην επιχείρηση.

Πάντως από χθες έχει ξεκινήσει διαδικασία μεταγωγής πολλών κρατουμένων στις φυλακές της Αττικής που θεωρούνται πως ήταν μεταξύ των “εγκεφάλων”  της σχεδιαζόμενης απόπειρας.

Μεταξύ αυτών και ο θεωρούμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου