Στις 3 Νοεμβρίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Mεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και θαυματουργού.
Η Ενορία Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου Πατρών, η οποία έχει την εξαιρετική ευλογία να κατέχει τμήμα του λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, θα πανηγυρίσει την εορτή σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.
Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025
6:00 – 7:30 μ.μ. : Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία – Λιτανεία των Ιερών Λειψάνων και της Εικόνος του Αγίου Γεωργίου. Θα προστεί και θα μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς και Αποστολικής Μητροπόλεως Πατρών, Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025
7:00 – 10:00 π.μ.: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θεία Λειτουργία υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου
5:30 – 7:00 μ.μ.: Ιερά Παράκλησις προς τον Άγιο Γεώργιο – Μυστήριο του Ευχελαίου Θα προστεί και θα μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος Γρίβας.
Τα Λείψανα του Αγίου Γεωργίου του ιαματικού και Θαυματουργού, θα υπάρχουν για προσκύνηση στον Ιερό Ναό, κατά την διάρκεια όλων των Ιερών Ακολουθιών της Πανηγύρεως!
