“Πάτρα Ενωμένη” – Κώστας Σβόλης: «Eνώ καταγγέλλουν το σύστημα, ταυτόχρονα είναι μέρος του…»

Ο επικεφαλής της Παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” και της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κώστας Σβόλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δεν υπερψηφίσαμε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων για τα ανταποδοτικά – δημοτικά τέλη και καταψηφίσαμε την εισήγηση για τα τέλη κοινοχρήστων χώρων και τραπεζοκαθισμάτων.

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει ως ληστρική  φορολογία τα δημοτικά  τέλη αλλά  αυτό δεν την εμποδίζει από το να στοχεύσει, το 2025, να εισπράξει περίπου  2.500.000,00 ευρώ περισσότερα  από το 2024.

Ζητήσαμε να μειωθεί  ο επαγγελματικός  συντελεστής  που επιβαρύνει όλους τους επαγγελματίες στην περιοχή της ζώνης στάθμευσης  αλλά και σε πολλές Κοινότητες. Θεωρεί, ίσως, η Δημοτική Αρχή ότι ο καπιταλισμός οργιάζει στην πόλη μας και ότι  είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει την κοινωνική ανατροπή (αυτό άλλωστε επιδιώκει) στην πλάτη του μικροεπαγγελματία.

Για μία ακόμη φορά στηλιτεύσαμε  την αδικία για τις Κοινότητες Ρίου, Αγίου Βασιλείου, Ακταίου, Κάτω Καστριτσίου και Αραχωβιτίκων,  που εδώ και πολλά χρόνια έχουν αυξημένα δημοτικά τέλη σε σχέση  με όλες τις άλλες Κοινότητες.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ενώ καταγγέλλετε το σύστημα, ταυτόχρονα είστε μέρος του συστήματος. Μαρξιστές και αναθεωρητές ταυτόχρονα. Επαναστάτες και ρεφορμιστές κατά το δοκούν.

 

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)