Πάτρα: Εμβολιάστηκαν οι πρώτοι 100 ηλικιωμένοι σε νοσοκομείο Ρίου και “Αγ. Ανδρέα”

 

Ξεκίνησε και στην Πάτρα από χθες ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων. Συγκεκριμένα με 65 εμβολιασμούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και 35 στο Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” ξεκίνησε χθες και στην περιοχή μας η θωράκιση των ατόμων άνω των 85 ετών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το σχέδιο «Ελευθερία» συνεχίζεται μετά τους εμβολιασμούς των υγειονομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις ευπαθείς ομάδες στα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας.

Στην Πάτρα τα δύο μεγάλα νοσοκομεία υποδέχθηκαν χθες στα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού τα ηλικιωμένα άτομα που θέλησαν να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε όλη την κοινωνία. Όλα κύλησαν ομαλά, σύμφωνα με πληροφορίες, και στα δύο νοσοκομεία, οι διοικήσεις των οποίων έχουν ρίξει το βάρος ώστε να κερδηθεί ο εθνικός στόχος.

Συνολικά στην Αχαΐα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχουν γίνει 2182 εμβολιασμοί (χθες είχαν προγραμματιστεί 104 εμβολιασμοί), στην Αιτωλοακαρνανία 851 (χθες είχαν προγραμματιστεί 30) και στην Ηλεία 562 (χθες είχαν προγραμματιστεί 47).

Η επιστήμη πίσω από το τέλειο παστίτσιο

Ρεμπέκα Μασάροβα – Μαρία Σάκκαρη 2-0: Αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο των προκριματικών στο Βερολίνο

Καιρός: Με ζέστη και μελτέμια μέχρι και την Κυριακή – Πού αναμένονται βροχές

Νίκολα Πελτζ: Οι γονείς της ενθαρρύνουν τον Μπρούκλιν Μπέκαμ να πάρει την απόστασή του από την οικογένειά του

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Την παραίτηση Φάμελλου και εκλογές για νέο πρόεδρο ζήτησε σύνεδρος από τη Μύκονο – Δείτε βίντεο

Ακυρώθηκε υπό το βάρος των συγκρούσεων Ισραήλ-Ιράν ο γάμος του γιου του Νετανιάχου

«Καρφί» Αρβανίτη για Τσίπρα: Καινούριο κόμμα με παλιά υλικά δεν γίνεται, παλιό θα είναι

ΣΟΚ: ΝΕΟΤΕΡΑ – Πατέρας τριών παιδιών ο 55χρονος ψυκτικός που έχασε τη ζωή του από έκρηξη υλικού – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Σαγαιίκων Δυτικής Αχαΐας