Πάτρα: Έλεγχος για διαρροή χημικών ουσιών στο 1ο Λύκειο της Ανθούπολης

Έλεγχος για διαρροή χημικών ουσιών έγινε στην αποθήκη του 1ου Λυκείου στην Ανθούπολη της Πάτρας.  Στο χώρο της αποθήκης βρίσκονταν χημικές ουσίες, οι οποίες παλιότερα ήταν στο χημείο του σχολείου.

Η διευθύντρια κάλεσε για να εξακριβωθεί αν η διαρροή που διαπίστωσε ήταν από χημικές ουσίες.  Πρόκειται για φυαλίδια που βρίσκονταν σε αίθουσα του 1ου Λυκείου Ανθούπολης και φυλάσσονταν σε ντουλάπα τα οποία και έσπασαν με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να χυθεί στο έδαφος και στο σημείο να επικρατήσει έντονη δυσοσμία.

Η ομάδα της ΕΜΑΚ έχει αποκλείσει το χώρο για την περισυλλογή των υγρών, τα οποία και θα σταλούν στο Χημείο του Κράτους για περαιτέρω ανάλυση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ουσίες που περιείχαν είναι επιβλαβείς. Πάντως στο σχολείο δεν βρίσκονταν μαθητές.

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτό – Άγιο είχε ο οδηγός του δικύκλου

Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Κομνηνός: «Το BCL θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, επιτρέπουμε στις ομάδες να ονειρεύονται»

Με όσους θέλουν και μπορούν

Φάμελλος: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει”

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας

Πάτρα: Τον Ιούνιο η δίκη γυναίκας που κατηγορείται για αδίκημα προ 25ετίας!