Πάτρα: Εκλογικό τμήμα για να ψηφίσουν οι Ρουμάνοι

Το Επίτιμο Προξενείο της Ρουμανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Πρόξενος Μαριάννα- Βαλέρια Κρατσιούν ενημερώνουν ότι την Κυριακή, 18 Μαΐου 2025, στην Ρουμανία θα διεξαχθεί β’ γύρος των Εθνικών Προεδρικών εκλογών . 

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν και Ρουμάνοι πολίτες με δικαίωμα ψήφου που διαμένουν στην Ελλάδα. 

Για τον λόγο αυτό θα λειτουργήσει εκλογικό τμήμα στην Πάτρα, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, στην διεύθυνση Φιλοποίμενος 24 & Ρήγα Φερραίου, 2ος όροφος,  από τις 7:00 έως τις 21:00 της προσεχούς Παρασκευής, Σαββάτου  και Κυριακής (16, 17 και 18/05/2025).      

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι προσερχόμενοι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ.

Αντίστοιχα Εκλογικά Τμήματα θα λειτουργήσουν στην Αθήνα, στην Πρεσβεία της Ρουμανίας στην Αθήνα, στο Γενικό Προξενείο της Ρουμανίας στην Θεσσαλονίκη και επίσης στις πόλεις: Πρέβεζα, Σπάρτη, Λάρισα, Ηράκλειο και Χανιά Κρήτης.

Άλιμος: Στην φυλακή η γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων – «Ζητάω συγγνώμη» 

Μεταφορά μαθητών: Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, οδηγοί και γονείς στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

Ξεπέρασε το 90% η πρόοδος των εργασιών στο τμήμα Πύργος – Γαστούνη

Νέα Σμύρνη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 71χρονος που δολοφόνησε τον γιο του

ΔΥΠΑ: Ξεκινάει η υποβολή προγραμμάτων για τη δράση κατάρτισης και απασχόλησης 10.000 ανέργων

Εφιάλτης σε σχολείο της Πάτρας: 15χρονος κυκλοφορούσε με μαχαίρι κι έσβησε τσιγάρα στα χέρια μαθήτριας

Έλενα Παπαρίζου για Κλαυδία: Καλή τύχη λαμπερό μου αστέρι, ψηφίστε την Ελλάδα σήμερα

Ο Χ. Μπονάνος στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων στα σχολεία της Αιγιάλειας