Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αγορά Αργύρη, εκδήλωση για το τέλος της σχολικής περιόδου του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για να τιμηθούν οι δεκάδες εκπαιδευτικοί, που όλο αυτό το διάστημα στήριξαν με τη συμμετοχή του τη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, οι οποίοι απευθυνόμενοι στους εκπαιδευτικούς, τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν και στη συνέχεια τους απένειμαν αναμνηστικούς επαίνους.
Τέλος, ο Δήμαρχος Πατρέων, κάλεσε τους εκπαιδευτικούς, να συμμετάσχουν στην μεγάλη πορεία αγώνα στις 25 Ιούνη στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».
