Πάτρα: Έκαναν κορωνοπάρτι αρραβώνων στην Αγυιά-Έφοδος της Αστυνομίας και πρόστιμα

Εφοδος της Αστυνομίας χθες στην Αγυιά, για συμμετοχή τουλάχιστον 30 ατόμων σε κορωνοπάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι στην οδό Προβελεγγίου στην Αγυιά όπου σύμφωνα με καταγγελίες ήταν σε εξέλιξη γλέντι αρραβώνων παρά τα απαγορευτικά μέτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συμμετεχοντες μόλις είδαν τους ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε μία γυναίκα που έμεινε πίσω επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Ο διοργαnωτής του γλεντιού ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, σε τρεις άνδρες που διενεργούσαν παρά την απαγόρευση οικοδομικές εργασίσες στην περιοχήξ των Αργυρών. Σύμφωνα με πληροφοίες είχαν θέσει σε λειτουργία και εκσκαφέα.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής