Πάτρα: Έκαναν κορωνοπάρτι αρραβώνων στην Αγυιά-Έφοδος της Αστυνομίας και πρόστιμα

Εφοδος της Αστυνομίας χθες στην Αγυιά, για συμμετοχή τουλάχιστον 30 ατόμων σε κορωνοπάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι στην οδό Προβελεγγίου στην Αγυιά όπου σύμφωνα με καταγγελίες ήταν σε εξέλιξη γλέντι αρραβώνων παρά τα απαγορευτικά μέτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συμμετεχοντες μόλις είδαν τους ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε μία γυναίκα που έμεινε πίσω επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Ο διοργαnωτής του γλεντιού ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, σε τρεις άνδρες που διενεργούσαν παρά την απαγόρευση οικοδομικές εργασίσες στην περιοχήξ των Αργυρών. Σύμφωνα με πληροφοίες είχαν θέσει σε λειτουργία και εκσκαφέα.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Κώστας Σβόλης: Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής για το Πατρινό Καρναβάλι