Πάτρα: “Εφυγε” ο εκπαιδευτικός Άγγελος Λιβαθινός

Με βαθιά θλίψη η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αποχαιρετά τον συνταξιούχο Mαθηματικό, Άγγελο Λιβαθινό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.
Ο Άγγελος Λιβαθινός, υπηρέτησε τη ∆ημόσια Εκπαίδευση στα σχολεία των νομών Ηλείας και Αχαΐας, καθώς και του απόδημου Ελληνισμού στα σχολεία Βάδης – Βυρτεμβέργης.

Τα τελευταία 13 χρόνια του εργασιακού του βίου διατέλεσε ∆ιευθυντής στο Λύκειο ∆εμενίκων, απο όπου και αφυπηρέτησε. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή
της η ΕΛΜΕ Αχαΐας, «ο Άγγελος Λιβαθινός υπήρξε ένα ξεχωριστός άνθρωπος και καθηγητής με ήθος, αξίες και αρχές. Από τα σχολεία που πέρασε άφησε το αποτύπωμά του ως ένας εργατικός, ευσυνείδητος και μάχιμος εκπαιδευτικός. Ιδιαίτερα δημιουργικός και ανήσυχος χαρακτήρας, παράλληλα με το εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό του έργο, παρουσίασε μια ανελλιπή συγγραφική δράση με πλήθος δημοσιεύσεων σε εφημερίδες και περιοδικά. Μα πάνω από όλα υπήρξε αγωνιστής και βαθιά δημοκρατικός πολίτης. Γι αυτό και ο κλάδος των εκπαιδευτικών τον είχε εκλέξει επί σειρά ετών Πρόεδρο ή Γεν. Γραμματέα στην ΕΛΜΕ Ηλείας και στη ΕΛΜΕ Βάδης Βυρτεμβέργης. ∆ικαίως λοιπόν κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό της εκπαιδευτικής κοινότητας όχι μόνο τοπικά».

Πάτρα: Κλείδωσε τη γυναίκα του και το παιδάκι τους φώναζε βοήθεια

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής: Κατάφωρη αδικία εις βάρος της Αχαΐας, αποκλεισμός από το Μέτρο 23 του ΠΑΑ

«Πράσινο Φως» από την Περιφερειακή Επιτροπή στον Φ. Ζαΐμη για συμμετοχή στους διεθνείς φορείς Von Karman Institute και Airport Regions Council

 Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο 4ο Διαπεριφερειακό Εργαστήριο του έργου YESVolunteer

Οι χαράκτες υποδέχθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο την 6η τάξη του 60ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Αποτυχημένη Αρθροπλαστική Ισχίου ή Γόνατος; Όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για την Αναθεώρηση

Με δασμούς 50% από την 1η Ιουνίου απειλεί την ΕΕ ο Τραμπ – «Οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά»

Συνεχίζονται οι δράσεις για υποψήφιους θετούς γονείς στη Δυτική Ελλάδα