Πάτρα: “Εφυγε” μετά από πολυήμερη μάχη ο 28χρονος που είχε χτυπήσει με τη μηχανή του και είχε πιάσει φωτιά

Έχασε τη μάχη μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος, ο οδηγός της μεγάλου κυβισμού μηχανής, ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της προπερασμένης Παρασκευής τραυματίστηκε πολύ βαριά, όταν η μηχανή προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και να τυλιχτεί στις φλόγες στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Ο νεαρός χτύπησε βαριά στο κεφάλι και διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι άνοιγαν τον δρόμο στην Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και να μην χαθεί χρόνος για τον άτυχο νεαρό.
Ο Σάββας υπέκυψε το πρωί της Κυριακής στα βαρύτατα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα(30/5), ώρα 3 μ.μ.  από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου και η ταφή του στο Κοιμητήριο Ρίου.

Πάτρα: "Εφυγε" μετά από πολυήμερη μάχη ο 28χρονος που είχε χτυπήσει με τη μηχανή του και είχε πιάσει φωτιά

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Σε κατάσταση πύρινης “πολιορκίας” η Πάτρα: Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στην Πάτρα: Υπό έλεγχο η εστία στην περιοχή του Μπάλα – Προσήχθησαν δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα με μηχανή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρέθηκε κάτω από το αγροτικό του και σκοτώθηκε!

Αχαΐα: Φωτιά στο Λιβάρτζι Καλαβρύτων – Μήνυμα του 112, επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Συνελήφθη 25χρονος για τη φωτιά