ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από την ζωή ο Γιώργος Νικολετάτος

“Εφυγε” από την ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, ένας από τους ανθρώπους που κυριάρχησαν στην επιχειρηματική ζωή της πόλης τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ο Γεώργιος Νικολετάτος (στην φωτό με τον γιο του Στέφανο, την σύζυγό του και 3 από τα εγγόνια του), ήταν ο Κεφαλονίτης (με καταγωγή από το Ληξούρι) που έζησε και αγάπησε την Πάτρα, δημιουργώντας καταστήματα και επιχειρήσεις. Πάνω από όλα όμως έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια με 3 παιδιά και 8 εγγόνια που του έδιναν πάντα χαρά. Θλίψη για την σύζυγό του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Λίτσα, Ανδρέα και Στέφανο και τα εγγόνια του.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα. Για την ώρα και την εκκλησία θα σας ενημερώσουμε σε νεώτερη ανάρτησή μας.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ