Πάτρα: Εφιάλτης τα κάλαντα για αγοράκι – Δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν τα κάλαντα για ένα αγοράκι περίπου 10 ετών, στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το παιδάκι είχε βγει νωρίς το πρωί για τα καθιερωμένα κάλαντα και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, δέχθηκε άγρια επίθεση από πιτ μπουλ που βρισκόταν σε αυλή σπιτιού. Το άγριο σκυλί επιτέθηκε στο αγοράκι μόλις άνοιξε την πόρτα για να μπει στην αυλή.

Το ανήλικο παιδί τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά- και ο πατέρας του το μετέφερε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

 

 

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)