Πάτρα: Έχασε την μάχη ο 67χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου – Το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Πέθανε τα ξημερώματα ο 67χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, ο οποίος είχε προσβληθεί απο κορονοϊο, μετά απο πολυήμερη νοσηλεία.

Είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. 

O Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ήταν περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Σπηλιόπουλου. Με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, ζούσε στην Αμαλιάδα. 

Εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15.

Είχε διαγνωστεί θετικός μετά από ταξίδι στο Ισραήλ. Ενα ταξίδι που είχε ως αποτέλεσμα έναν πληθυσμό 56 ατόμων θετικών στον κορoνοϊό και την πρώτη μεγάλη δέσμη μέτρων στη Δυτική Ελλάδα.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη