Πάτρα – Διόδια: Αυστηροί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ για να αποτραπεί το “Πάσχα στο χωριό” – ΦΩΤΟ

Μπλόκα της Αστυνομίας, ενόψει του Πάσχα, έχουν στηθεί και στα διόδια του Αγίου Βασιλείου στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Οι έλεγχοι για την αποφυγή των διαπεριφερειακών μετακινήσεων θα είναι εξονυχιστικοί όλη την Μεγάλη Εβδομάδα.

Όσοι οδηγοί δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα τιμωρούνται με πρόστιμο και κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν σπίτι τους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ποινικές ευθύνες για ψευδείς δηλώσεις.

Στο μικροσκόπιο των αρχών θα μπουν όσοι επικαλεστούν διάφορους λόγους για διαπεριφερειακές μετακινήσεις όπως ιατρικές ανάγκες, συγκομιδή καρπών κλπ.

Υπενθυμίζεται πως το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα επιτρέπονται ελεύθερα οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

1_9.jpg

2_7.jpg

3_1.jpg

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους