Πάτρα: Διακινούσε χασίς μέσα στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου- Φοιτητής του είχε παραχωρήσει και δωμάτιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν οι… προμήθειες

Ο Αλβανός, γεννηθείς το 1983, κυκλοφορούσε με Ελληνική ταυτότητα. Συνελήφθη έξω απο τη Φοιητική Εστία  να διακινεί χασίς στους φοιτητές, αλλά αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη που περίμενε τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών. 

Ο έμπορος είχε και δωμάτιο εντός της Εστίας το οποίο του είχε παραχωρήσει ένας φοιτητής. Και μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news να συνελήφθη με 2,5 γραμμάρις χασίς, αλλά εντός του δωματίου βέθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, δείγμα ότι έκανε δουλειές οργανωμένα και με σύστημα.

Η υπόθεση έχει προακλέσει μεγάλη αίσθηση στους φοιτητές που διαμένουν στην πανεοιστημιακή κοινότητα. 

Χωρίς πυξίδα
11/08/2025 | 21:02

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, σε ηλικία 34 ετών

Αχαΐα: “Έπιασαν” τη φωτιά στον Ριόλο οι πυροσβέστες (ΦΩΤΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτική Αχαΐα: Τροχαίο με δυο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο ένας

Βραχνέικα: Τρέχει… στα καρτ ασταμάτητα η Πυροσβεστική (ΦΩΤΟ)