Πάτρα: Χτυπημένος μετανάστης στο λιμάνι – Καταγγέλλει την ασφάλεια πλοίου για ξυλοδαρμό – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο μετανάστης έχει γεμίσει αίματα. Οπως καταγγέλλει τον χτύπησε άνδρας από την ασφάλεια του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με άλλα δύο άτομα είχε φθάσει στον καταπέλτη του πλοίου που ετοιμαζόταν να αποπλεύσει.

Στο λιμάνι της Πάτρας επικράτησε πανικός. Τουλάχιστον 300 Αφγανοί μπήκαν μέσα και ζητούσαν από τους Λιμενικούς να βρεθεί ο άνδρας που χτύπησε τον ομοεθνή τους. Ξεκαθάρισαν πως οι Λιμενικοί δεν είχαν καμία εμπλοκή στο επεισόδιο. Μέσα στην ζώνη ISPS επικρατούσε πανικός. Μετανάστες έτρεχαν, λιμενικοί τους κυνηγούσαν, σειρήνες ακούγονταν παντού.

Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει νωρίτερα όταν πάνω από 300 μετανάστες κατάφεραν να μπουν μέσα στον χώρο ISPS. Οπως απεδείχθη μέχρι και τα κάγκελα έχουν σπάσει σε κάποιο σημείο. Οι Λιμενικοί τους κυνηγούσαν, κάποιοι έφθασαν μέχρι τον καταπέλτη και εκεί έγινε το επεισόδιο. Τελικά οι λιμενικοί τους είπαν πως 3 άτομα μαζί με τον τραυματία θα μπορούσαν να παραμείνουν στον χώρο μέχρι να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

 

 

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν και τα έξτρα 400 εισιτήρια διαρκείας για το ΣΕΦ

Μους με μπανάνες, μέλι και καρύδια

Πατρών-Πύργου: Νέο βίντεο από drone καταγράφει την πρόοδο στο νέο αυτοκινητόδρομο

«Το Τρίγωνο της Θλίψης» στον Δημοτικό Κινητό Κινηματογράφο

Π. Μαρινάκης: Φιλότιμη η προσπάθεια κάποιων να ξεπλύνουν πολιτικά τον κ. Τσίπρα

 Ο «Φιλοκτήτης» άνοιξε την ενότητα των Θεατρικών Παραστάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

Βρετανία: Ταφόπλακα καταπλάκωσε και σκότωσε τετράχρονο

Γιώργος Παπαδάκης: Έχω τέσσερα παιδιά και το ένα είναι το «Καλημέρα Ελλάδα»