Πάτρα: Χωρίς ταξί την Πέμπτη όλη την ημέρα

Χωρίς ταξί θα μείνει αύριο Πέμπτη όλη η χώρα καθώς οι ιδιοκτήτες προχωρούν σε 24ωρη απεργία αντιδρώντας σε φορολογικές ρυθμίσεις αλλά και για το θέμα των ταξίμετρων.

Τα ταξί θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 5 το πρωί έως τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής ενώ οι ιδιοκτήτες προγραμματίζουν συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών στις 9 το πρωί της Πέμπτης.

«Μέχρι εδώ, δεν αντέχουμε άλλο», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Ιδιοκτητών – Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων διατυπώνοντας τα αιτήματα του κλάδου: μείωση του ΦΠΑ στο 13%, μείωση του συντελεστή φορολόγησης 26% και του αντίστοιχου προείσπραξης, να υπάρχει συμβατότητα εισφορών ΟΑΕΕ και εισοδήματος, αφορολόγητο στα 12.000 € και παράταση των ταμειακών μηχανών μέχρι την έκδοση νέων ταμειακών και την εξομάλυνση της αγοράς.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς