Πάτρα: Χειμώνιασε στο τέλος Ιουνίου ! Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Χειμωνίατικο τοπίο, καθώς βροχές και καταιγίδες ,καθόλη τη διάρκεια της Πέμπτης, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, για την Πάτρα και την γύρω περιοχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 19-20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν τα 4 μποφόρ και η υγρασία θα “αγγίξει” το 100%. 

Αναλυτικά η πρόγνωση :

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, τη Θεσσαλία, και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και το Βορειοανατολικό Αιγαίο έως τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά και νότια από 19 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 24, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 27 και στην Κρήτη από 18 έως 29.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα δυτικά θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το αργά το απόγευμα κατά 1 έως 2 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου και από το μεσημέρι και έπειτα. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 23 βαθμούς.

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών