Πάτρα: Χαμός τα ξημερώματα σε μαγαζί – Ήθελε να πιει τζάμπα, “έφαγε” άκυρο και γύρισε με πιστόλια!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αγγελόπουλος

Χαμός σήμερα τα ξημερώματα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, στην Πάτρα.

25χρονος απαίτησε να πιει τζάμπα και όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος αρνήθηκαν, ο ίδιος εξοργίστηκε και απείλησε πως θα επιστρέψει με… άγριες διαθέσεις. Έτσι και έγινε καθώς λίγο αργότερα γύρισε στο μαγαζί με δύο πιστόλια!

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη, ενώ κατάσχεσε και τα δύο όπλα.

Σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή.

 

 

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Δυτ. Ελλάδα: Οδύνη για το θάνατο 35χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών