Πάτρα: Μπήκε η πρεσβυτέρα στην εκκλησία την ώρα της εξομολόγησης… και έσυρε από τα μαλλιά πιστή που εξομολογούσε ο άνδρας της

 

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε με παπαδιά στην Πάτρα, η οποία “μπούκαρε” σε εκκλησία και έσυρε από τα μαλλιά 29χρονη που είχε πάει να εξομολογηθεί.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε εκκλησία της Πάτρας μεταξύ ενός 46χρονου ιερέα μιας 44χρονης πρεσβυτέρας και μιας 29χρονης ενορίτισσας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά τη Θεία Λειτουργία η παπαδιά «εισέβαλε» στο γραφείο του Ιερέα στον Ναό την ώρα που είχε προσέλθει για να εξομολογηθεί 29χρονη ενορίτισσα, Ρομά!

Η παπαδιά σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε από τα μαλλιά τη νεαρή γυναίκα και την έσυρε έξω από το γραφείο του ναού φωνάζοντας, ενώ μετά γύρισε και διαπληκτίστηκε πολύ έντονα και με τον παπά.

Το απίστευτο σκηνικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια διακόνων, επιτρόπου και πιστών από τους οποίους απολογήθηκε στο τέλος ο κληρικός.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο