Πάτρα: Αύριο η κηδεία του Μπάμπη Βούλγαρη

 

 

Χθες Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, απεβίωσε ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βούλγαρης, ετών 75.

Γνωστός επαγγελματίας στο χώρο συντήρησης βαρέων οχημάτων, υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης μεγάλων εταιρειών αλλά και σε συνεργεία ιδιοκτησίας του.

Ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο του, αλλά και στους κόλπους των συγγενών και φίλων του, εξαιτίας της εξαιρετικής του συμπεριφοράς και καλοσύνης του.

Γιαυτό μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές ήταν στην αγκαλιά της οικογένειάς του, για να κάνει το ύστατο ταξίδι του ήρεμος και μέαα σε κλίμα αγάπης.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει τη Δευτέρα 20/06, στον ιερό ναό Αγ. Μηνά στη Λεύκα, στις 11:00π.μ., παρουσία της συζύγου του Αδαμαντίας, των τέκνων του Δήμητρας και Νικολάου και λοιπόν συγγενών και φίλων.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του