Πάτρα: Αστυνομικοί “σαρώνουν” την Ελευθερίου Βενιζέλου-Στο Τμήμα όποιος επαίτης εντοπίζεται σε σηματοδότες, μετά τη χθεσινή σύρραξη

“Σαρώνουν” την Ελευθερίου Βενιζέλου αστυνομικοί από το βράδυ της Τρίτης έως και το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη χθεσινή συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι εντολές είναι σαφείς: Προσαγωγές όσων ατόμων-επαιτών εντοπιστούν σε φωτεινούς σηματοδότες.

Το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του tempo24.gr, (πατηστε ΕΔΩ) σύμφωνα με το οποίο τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης στη συμβολή της Ελευθερίου Βενιζέλου με την οδό Αγίας Τριάδος, είχαν ως αφορμή την κατοχύρωση θέσεων κατά μήκος της λεωφόρου, από αλλοδαπούς επαίτες.

Αν και τα στόματα των “πρωταγωνιστών” που προσήχθησαν χθες στην Ασφάλεια, παραμένουν κλειστά, ωστόσο φέρεται τα επεισόδια να έχουν αιτίες… 

Μια από αυτές μπορεί να είναι ο έλεγχος των πόστων στους φωτεινούς σηματοδότες από αλλοδαπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στη χθεσινή οδομαχία και το ξύλο που έπεσε… ήσαν Πακιστανοί, Μαροκινοί και Ρουμάνοι που διεκδικούν μερίδα από την “πίτα” των φωτεινών σηματοδοτών!

Οι χθεσινές οδομαχίες, ενδεχομένως να ξεκίνησαν από το φαινόμενο της επαιτείας και την “παροχή υπηρεσιών” στα φανάρια, φαινόμενο που έχει απασχολήσει κατά καιρούς της ΕΛ.ΑΣ καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κινδυνύσει ζωές. 

Οι φόβοι και οι ανησυχίες της ΕΛ.ΑΣ κατά τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να επικεντρώνονται στο τριήμερο του Καρναβαλιού, οπότε και τα “στρατηγικά” σημεία των “επιχειρήσεων” θα διεκδικηθούν από περισσότερους. Το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα την Αστυνομία, η οποία φέρεται να λαμβάνει αυστηρότερα μέτρα κατά το τριήμερο. 
 

Σπανάκι σουφλέ
21/06/2025 | 22:23

Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Τεσσάρα η Ντόρτμουντ στην Μαμελόντι

Μια σημαντική εκδήλωση στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ κινηματογράφου ταινιών μικρού μήκους «Θ. Αγγελόπουλος»

Περπάτημα στην παραλία: Πώς ωφελεί το σώμα και την ψυχολογία

Καρπούζι και σκύλος: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού

Βρέθηκε απανθρακωμένος άνδρας στο αυτοκίνητό του

Τζέφ Μπέζος: Catering χιλίων ευρώ ανά άτομο, 500 σεφ και όλες οι υπερβολές στον «γάμο της χλιδής»

Επιφανείς Γερμανοί κατέθεσαν μήνυση κατά του Merz για υποστήριξη προς το Ισραήλ

Πότε έρχεται στην Πάτρα το έργο “Εκείνος κι Εκείνος”