Πάτρα: Άστατος ο καιρός σήμερα Πέμπτη

 

Αστατος θα είναι και σήμερα Πέμπτη ο καιρός στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας , ενώ από τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται βροχές.

Η θερμοκρασία θα φθάσει του 20 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 4 Μαΐου προβλέπονται από το πρωί αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με βροχοπτώσεις κατά διαστήματα, πιο έντονες στην Ήπειρο, τα Επτάνησα και τη Δυτική Ελλάδα. Μετά το μεσημέρι καταιγίδες μικρής διάρκειας θα σημειώνονται και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στα ορεινά πολύ πιθανό να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις με μικρής διαμέτρου χαλάζι. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το απόγευμα και στα νησιά του Αν. Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 16 βαθμούς), 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 17 βαθμούς), 12 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 24 βαθμούς στην Κρήτη, 12 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, και έως ισχυροί στο Θρακικό Πέλαγος έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από νότιες και ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4 μποφόρ.

H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα με «Γεύσεις και Μνήμες» από την Κέρκυρα

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025