Πάτρα: Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Απόλλων Carna – ΑΕΚ

14/02/2016 | 17:42

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 (19.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 10,00 ευρώ, στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 15,00 ευρώ και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 20,00 ευρώ.

Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά και εισιτήρια ανεργίας που θα κοστίζουν  8,00 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους.

 

 

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση;

Γιορτή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την επιτυχία της Klavdia στη Eurovision

Κατοικίδιο και τρίτη ηλικία: Με ποιον τρόπο ένας σκύλος ή μια γάτα μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ηλικιωμένου

Ερντογάν σε Σάντσεθ: Σημαντικό βήμα οικοδόμησης εμπιστοσύνης οι συνομιλίες για την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη

Γιασικεβίτσιους: «Κάναμε ακριβώς ότι δεν είχαμε κάνει πέρυσι στο Βερολίνο»

Πάτρα: Συνάντηση συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ με τον Κ. Πελετίδη

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025

Ο Φουρνιέ έπαιζε μόνος του, ο Σπανούλης έδωσε ρεσιτάλ και πάτησε τον Ολυμπιακό!