Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας με μαχαίρι σε κοινή θέα – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ και μελών του Ερυθρού Σταυρού – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Καρόλου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντοπίστηκε αλλοδαπός να κρατά μαχαίρι στο λαιμό του και να απειλεί να αυτοκτονήσει..!

tempo24.news_.jpg

Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν μέλη του Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Πατρών, τα γραφεία του οποίου εδρεύουν σε μικρή απόσταση από συμβάν, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Ο άνδρας ιρακινής καταγωγής, παρά τις παραινέσεις των παρευρισκόμενων εξακολουθούσε να απειλεί πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Τελικώς άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να το ακινητοποιήσουν, παρ όλα αυτά ο παρολίγον αυτόχειρας, τραυματίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ελαφρά στο λαιμό.

travmatias_tempo24.news_.jpg

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ωστόσο αδιευκρίνιστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

 

 

 

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός