Πάτρα: Από σήμερα η Παντραπεζική αιμοδοσία

27/01/2016 | 12:57

Αρχίζει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη η 3ήμερη Παντραπεζική Αιμοδοσία Πάτρας που διοργανώνει η Λέσχη Τραπεζικών Πάτρας σε συνεργασία με τα Ταμεία Υγείας των Τραπεζών και το Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας».

Η 63η Παντραπεζική Αιμοδοσία Πάτρας θα πραγματοποιηθεί στα Πολυιατρεία της Ομοσπονδίας Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδας (Πατρέως 6, στον 4ο όροφο) αύριο Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 26, 27 και 28 Ιανουαρίου 2016, από 08:30 – 13:30 και από 19:00 – 21:00. με στόχο την άμβλυνση του μεγάλου προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό.

Στην εκδήλωση εκτός από τους εργαζόμενους στις τράπεζες της πόλης, μπορούν να πάρουν μέρος και συμπολίτες εκτός του τραπεζικού χώρου προσφέροντας ζωή στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο και να ενταχθούν αυτόματα στη δύναμη του Σώματος Εθελοντών Αιμοδοτών της Λέσχης Τραπεζικών Πάτρας, με όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την ένταξή τους σε έναν οργανωμένο σύλλογο.

Μικίκια: Οι λουκουμάδες με μέλι & σουσάμι της Θράκης

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον τροφοδοτεί τις εικασίες για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Στενά του Ορμούζ: Κλιμακώνεται ο κίνδυνος και το κόστος διέλευσης για την διεθνή ναυτιλία

Με την «πλάτη στον τοίχο» η φον ντερ Λάιεν»: Γιατί Σοσιαλιστές και Φιλελεύθεροι απειλούν να αποσύρουν τη στήριξή τους

Νηστίσιμη πατατόπιτα με μυρωδικά και τραγανό φύλλο κρούστας

Καρδιοχειρουργός συνελήφθη ενώ έπαιρνε φακελάκι 2.500 ευρώ

Καρπούζι ή πεπόνι; Ποιο είναι καλύτερο για τη δίαιτα και τη ρύθμιση του σακχάρου – Η διαιτολόγος απαντά

Νέοι σε κρίση ηλικίας και παππούδες που «ξανανιώνουν» – Τι συμβαίνει;