Πάτρα: Απίστευτοι πελάτες σε εστιατόριο-Ήθελαν να μπουν με πιστοποιητικά εμβολιασμού συγγενών τους!

 

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε πολλές περιπτώσεις πατρινών που επιχείρησαν να μπουν σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής χρησιμοποιώντας πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Όμως το περιστατικό που συνέβη λίγες ώρες πριν την αλλαγή της χρονιάς σε πασίγνωστο εστιατόριο της Πάτρας ξεπερνά κάθε …συνηθισμένη “φάμπρικα”:

Δύο πελάτες πήγαν στο κατάστημα και στον επιβεβλημένο έλεγχο που έκανε ο υπάλληλος του επέδειξαν αντίστοιχα δύο πιστοποιητικά εμβολιασμού τα οποία όπως αποδείχθηκε ήταν πραγματικά. Πλην όμως και πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, οι πελάτες ενημέρωσαν τον υπάλληλο πως τα πιστοποιητικά δεν ανήκαν στους ίδιους αλλά σε…συγγενικά τους πρόσωπα. Ομολόγησαν δηλαδή αφενός πως ήσαν ανεμβολίαστοι, και αφετέρου πως προσκομίζουν πιστοποιητικά άλλων προσώπων.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως με τα συγκεκριμένα έγγραφα ήθελαν να μπουν στο κατάστημα και να διασκεδάσουν, κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε αφού τόσο ο υπάλληλος όσο και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τους εξήγησαν το αυτονόητο δηλαδή πως αυτό ξεπερνά κάθε όριο.

Οι δύο πελάτες υπάκουσαν και αποχώρησαν.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Ακινητοποιήθηκε σε λίμνη Air Tractor που επιχειρούσε στη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Γαλαξίδι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο κολυμβητής που αναζητούνταν στα Αραχωβίτικα

Πάτρα: Μια λιποθυμία που αποκάλυψε μια τραγωδία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Τροχαίο σοκ με τραυματίες 24χρονο και 16χρονο – Διασωληνωμένος ο ένας στο Ρίο