Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε σήμερα νωρίς το το πρωί, λίγο μετά τις 8 στην περιοχή της Μαγούλας πάνω από το χώρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Ένας εργαζόμενος σε οδική βοήθεια, πήγε να παραλάβει ένα αυτοκίνητο που ήταν για καιρό ακινητοποιημένο. Επιστρέφοντας αντελήφθη ότι μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου της οδικής βοήθειας είχε μπει ένα φίδι.
Μόλις αντελήφθη το φίδι, ο οδηγός πανικόβλητος μπήκε στο χώρο ενός βενζινάδικου που βρίσκεται λίγο παρακάτω. Την ώρα που έφτασε όμως και πριν προλάβει να βάλει χειρόφρενο, το φίδι μπλέχτηκε στα πόδια του και αυτός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο .έντρομος με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει και να πέσει πάνω σε άλλο αμάξι που έβαζε εκέινη την ώρα βενζίνη.
Η υπόθεση έκλεισε με τον οδηγό της οδικής βοήθειας να κάνει δήλωση για το αμάξι που χτύπησε ενώ το φίδι ακινητοποιήθηκε και απομακρύνθηκε αμέσως μετά.