Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό με νεαρή – Εμβολιάστηκε, πρήστηκε, δεν την εξετάζουν και την τρέχουν από τον έναν στον άλλον

Απίστευτο περιστατικό με νεαρή η οποία πριν απο 10 περίπου ημέρες, έκανε το εμβόλιο της moderna στο mega εμβολιαστικό κέντρο Πάτρας.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε πρήξιμο στο χέρι, η ίδια θορυβήθηκε και ξεκίνησε η ατελείωτη περιπέτεια της.

Η κοπέλα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου και ζήτησε να την εξετάσουν ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ωστόσο οι γιατροί δήλωσαν αναρμόδιοι και την ενημέρωσαν πως πρέπει να επιστρέψει στο εμβολιαστικό κέντρο, όπως και έκανε.

Ομως εκεί της είπαν πως στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορεί να γίνει καμία εξέταση και θα πρέπει να απευθυνθεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Η νεαρή αναζητά λύση τη στιγμή που κανείς δεν θέλει να την εξετάσει, ανησυχώντας παράλληλα για επιδείνωση των συμπτωμάτων μετά τον εμβολιασμό της.

 

 

 

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ