Πάτρα – Απίστευτο περιστατικό: Έκαναν καμπάνια κατά των ναρκωτικών και βρέθηκαν με χασίς! (ΦΩΤΟ)

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές, σχεδόν τραγελαφικό περιστατικό, ήρθαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πλάζ της Πάτρας, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, σταμάτησαν διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο για έλεγχο.

Στο όχημα επέβαιναν 3 Ρομά, οι οποίοι δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι διαμένουν στο Ζεφύρι Αττικής και έφτασαν στην Πάτρα επειδή συμμετέχουν σε καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών.

Μάλιστα, έδειξαν στους αστυνομικούς και τις κούτες με τα ενημερωτικά φυλλάδια για την καμπάνια που συμμετέχουν, με μηνύματα ενάντια στα ναρκωτικά.

Μόλις ελάχιστα λεπτά αργότερα, και ενώ η έρευνα συνεχιζόταν, αστυνομικός εντόπισε μέσα στο όχημα, δίπλα από τα φυλλάδια… μικροποσότητα χασίς!

Παρά το οξύμορο του συμβάντος, οι Ρομά διατήρησαν την ψυχραιμία τους, με τον έναν από αυτούς να δηλώνει στους αστυνομικούς ότι το χασίς που βρέθηκε είναι για δική του χρήση.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, οι 3 επιβαίνοντες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Δείτε φωτογραφία από τα φυλλάδια που είχαν στην κατοχή τους:

290281906_3318961768428860_7792009473892569595_n_0.jpg

 

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, σε ηλικία 34 ετών

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών