Πάτρα: Απέραντη θλίψη για τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο – “Έζησε λίγο, αλλά πρόσφερε πολλά στον άνθρωπο και στην κοινωνία”

Η μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος αποτέλεσε για τα παιδιά μας, τους γονείς και τους εθελοντές μας έναν φωτεινό φάρο ο οποίος εξέπεμπε γύρω του ελπίδα και αισιοδοξία. Πέραν του ότι αφοσιώθηκε στην ευαισθητοποίηση για τη δωρεά μυελού των οστών μέσω του ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», ανταποκρινόταν με πολύ χαρά σε κάθε μας πρόσκληση. Με τον γλυκό του λόγο και το χαμόγελό του έδινε δύναμη σε όλους μας.

Αυτή τη δύναμη ευχόμαστε να βρουν οι γονείς του και ο αδελφός του ώστε να αντιμετωπίσουν αυτόν τον επώδυνο αποχωρισμό.

Ο Κωνσταντίνος έζησε λίγο αλλά πρόσφερε στον άνθρωπο και στην κοινωνία πολλά. Πάντα θα ηχούν στα αφτιά μας τα ελπιδοφόρα λόγια του.

Τον ευχαριστούμε. 

15/02/2026
15/02/2026 | 10:14

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο