Πάτρα: Απείλησε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί του πηδώντας από γέφυρα – Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ

Μεγάλη κινητοποίηση το απόγευμα από αστυνομικούς που αναζητούσαν άνδρα που απείλησε να αυτοκτονήσει μαζί με το ανήλικο παιδί του! Ολα συνέβησαν όταν ο άνδρας σε συνομιλία με την εν διαστάσει σύζυγό του την απείλησε πως εάν δεν επέστρεφε κοντά του τότε θα αυτοκτονούσε μαζί με το παιδί του.

Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, καθώς το παιδί σήμερα βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του. Περιπολικά και μοτοσυκλετιστές άρχισαν να “χτενίζουν” την ευρύτερη περιοχή της Αγυιάς και τελικά εντόπισαν τον άνδρα μόνο του, τον οποίο μετάφεραν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα.

Να σημειωθεί πως άνδρες της ασφάλειας παράλληλα αναζητούσαν σε συγγενικά σπίτια το παιδί και τελικά το εντόπισαν σε συγγενικό πρόσωπο του άνδρα!

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έντονη βροχόπτωση στην Πάτρα – Πού προκλήθηκαν προβλήματα (ΦΩΤΟ)