Πάτρα: Ανοιχτό επί 24ωρο το ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου

 

Η άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, βάσει και των οδηγιών του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος αποκάλυψε στην εφημερίδα Γνώμη ότι στόχος του είναι η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας του Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα.

«Το όραμά μου για την νέα χρονιά είναι να μπορέσει να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Αγίου Αλεξίου σε 24ωρη βάρδια και να τεθούν σε εφημεριακό καθεστώς οι λοιπές τρεις μονάδες της πρωτοβάθμιας φροντίδας. Πρόκειται για μονάδες, οι οποίες διαθέτουν ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και προσωπικό και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους κατοίκους του αστικού συγκροτήματος της Πάτρας», δηλώνει ο κ. Καρβέλης.

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, σε ηλικία 34 ετών

Αχαΐα: “Έπιασαν” τη φωτιά στον Ριόλο οι πυροσβέστες (ΦΩΤΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ