Πάτρα: Ανήλικη που έκλεψε αυτοκίνητο δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι…αγόρι-Συνελήφθη μετά από καταγγελίες για επικίνδυνη οδήγηση

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Μία 15χρονη η οποία δηλώνει αγόρι, συνελήφθη από αστυνομικούς για κλοπή αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η ανήλικη μπήκε σε σπίτι στην Πάτρα, άρπαξε το κλειδί του αυτοκινήτου από τον ιδιοκτήτη και έκλεψε το όχημα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτες οι οποίοι διαπίστωσαν πως η ανήλικη οδηγούσε επικίνδυνα στο κέντρο της πόλης και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την ακινητοποιήσουν. Άμεσα συνελήφθη μιας και δεν διέθετε αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης. Την οδήγησαν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και προέκυψε πως είχε κλέψει το αυτοκίνητο.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως η κοπέλα δήλωσε ανδρικό όνομα. Μάλιστα η συλληφθείσα φέρεται να έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν για άλλες άλλες παράνομες πράξεις.

 

 

Φραντζόλες με ζαμπόν τυριά και πιπεριές

Ο βραχώδης δρόμος της Ευρώπης

Αγρίνιο: Αβάσταχτος ο πόνος στην κηδεία του Θανάση – Με κουφέτα και λευκά λουλούδια το «αντίο» στο 21χρονο παλικάρι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Η κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθου δεν είναι απλή υπόθεση

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όταν χωρίζω μου είναι πολύ πιο εύκολο να γράψω ένα τραγούδι

Ιόνια Οδός: «Λαμπάδιασε» μηχάνημα διαγράμμισης (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!