Πάτρα: Ανατριχιάζουν τα όσα καταγγέλλει η 6χρονη για τον σάτυρο που γδύθηκε μπροστά της-Της ζητούσε να τον αγγίξει-Πώς το αγγελούδι γλίτωσε τα χειρότερα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που αφορούν στην υπόθεση των γενετήσειων πράξεων σε βάρος 6χρονης από 39χρονο αλλοδαπό στην Πάτρα.

Όπως έγραψε από το πρωί το tempo24.news ο ο δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς ύστερα από καταγγελία της 27χρονης μητέρας του κοριτσιού.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Ολύνθου στην Πάτρα όταν η μητέρα του κοριτσιού άφησε το κοριτσάκι για φύλαξη σε γείτονα, επειδή έπρεπε να μεταβεί στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το άλλο της παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο tempo24.news κάποια στιγμή ο γείτονας έφυγε προσωρινά από το σπίτι, αφήνοντας μόνο του το κοριτσάκι και τότε βρήκε την ευκαιρία ο 40χρονος αλλοδαπός, που είναι επίσης γείτονας πήγε στο παιδί, γδύθηκε μπροστά του, άρχισε να το φιλάει και το ανάγκασε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα γινόταν στη συνέχεια, αν δεν επέστρεφε ο άλλος γείτονας που είχε αναλάβει τη φύλαξή του με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή. 

Ωστόσο στη συνέχεια το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στη μητρέρα του τι συνέβη και έγινε άμεσα καταγγελία στην Αστυνομία. Ο 39χρονος συνελήφθη ενώ το κοριοτσάκι κατέθεσε όλα όσα του συνέβησαν σε αστυνομικό και παιδοψυχολόγο.

 

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του