Πάτρα: Ανακατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων

 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται:

Τα έργα, μικρά και μεγάλα, συνεχίζονται στον Δήμο Πατρέων, σε δρόμους, πεζοδρόμια, πεζόδρομους και πλατείες.

Ανάμεσα σε άλλα, την συγκεκριμένη περίοδο εκτελείται από εργαζόμενους του Δήμου το έργο της ολικής ανακατασκευής της οδού Ηρακλέους, με πεζοδρόμια, ασφαλτόστρωση, υποδομή φωτισμού, από το ύψος της οδούς Δαμασκηνού, μέχρι και την οδό Φορμίωνος. Από το ύψος της Φορμίωνος, μέχρι την Ελ. Βενιζέλου και πέραν αυτής, γίνεται ασφαλτόστρωση στο υφιστάμενο πλάτος.

*  Στην οδό Θεοδ. Αννίνου, εκτελούνται εργασίες αλλαγής του ασφαλτοτάπητα, στο υφιστάμενο πλάτος.

*  Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες από τον Δήμο, για την δημιουργία της πλατείας Αγίου Αλεξίου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ακόμα ελεύθερος χώρος, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα των παιδιών που θα αποκτήσουν έναν ακόμα μεγάλο παιδότοπο. 

* Στην Πιτίτσα τέλος, ξεκίνησε από τον Δήμο ένα έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και αφορά την τσιμεντρόστρωση κοινοτικών και αγροτικών δρόμων, καθώς και επεμβάσεις σε μικρούς πεζόδρομους της Κοινότητας. 


 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι