Πάτρα: Ακύρωση έξι πλειστηριασμών από νέο “μπλόκο” έξω από τα Δικαστήρια

Την αναστολή διεξαγωτής έξι πληστηριασμών ακινήτων, που επρόκειτο να συζητηθούν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Πατρών, μπλόκαραν μέλη της Κίνησης  Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών, της ΕΚΠΟΙΖΩ Πάτρας και άλλων κινήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες της δικαστικής αίθουσας, σημειώθηκε προς στιγμήν ένταση, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας, δυνάμεις της οποίας βρίσκονταν στο σημείο.

 Τελικά, δύο συμβολαιογράφοι και ένας δικαστικός επιμελητής που είχαν καταφθάσει για την διεξαγωγή της διαδικασίας, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν καθώς δεν υπήρξε κήρυξη της διαδικασίας πριν την προκαθορισμένη ώρα των πλειστηριασκών, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ