Πάτρα: Αισθητή σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου – ΝΕΟΤΕΡΑ

Nεότερη Ενημέρωση: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί στη Ζάκυνθο μετά τη σεισμική δόνηση 4.6 ριχτερ που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή.

Νεότερη Ενημέρωση: Στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου νότια του νησίου του Ιονίου είναι το επίκεντρο του σεισμού που σημειώθηκε στις 8.47 το βράδυ της Παρασκευής και έγινε ιδιαιτέρως αισθητός στην Πάτρα και σε περιοχές της Ηλείας. 

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 4,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 28 χλμ.

83332113_1035416096810568_2102281127254294528_n.jpg

Πρώτη Ενημέρωση: Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα 10 λεπτά πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής.

Η δόνηση είχε διάρκεια.

Ο σεισμός έγινε αρκετά αισθητός και στην Ηλεία.

Περισσότερα σε λίγο. 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο