Πάτρα: Αυξημένα αστυνομικά μέτρα την Τετάρτη για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου – Συνεχείς συσκέψεις στην Ερμού

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σε πλήρη επιφυλακή θα βρίσκεται την Τετάρτη, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τις προγραμματισμένες πορείες για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ήδη τις τελευταίες ώρες, οι συσκέψεις στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, είναι συνεχείς.

Τα αστυνομικά μέτρα θα είναι αυξημένα στην Πάτρα, με ενίσχυση δυνάμεων και από όμορους νομούς, με στόχο να αποφευχθούν έκτροπα και καταστάσεις αντίστοιχες με αυτές που εκτυλίχθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στις 17 Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η πορεία που προβληματίζει… περισσότερο τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι η προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, από το χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς σε αυτή θα συμμετέχουν άτομα του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου.

Την ίδια στιγμή μία ακόμη πορεία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης με αφετηρία και αυτή το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, από μέλη φοιτητικών συλλόγων και της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

 

 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο