Πάτρα: 43χρονη άφησε την τελευταία πνοή μέσα σε ΙΧ

 

Κινητοποίηση χθες βράδυ της Αστυνομίας όταν ενημερώθηκε πως βρέθηκε νεκρή γυναίκα μέσα σε όχημα, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες περαστικός είδε ακινητοποιημένο ΙΧ, επί της οδού Κανελλοπούλου και όπως διαπίστωσε μέσα βρισκόταν γυναίκα, χωρίς τις αισθήσεις της.

Αμεσα ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, που έσπευσε στο σημείο.

Οπως διαπιστώθηκε η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε , πιθανά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου το αυτοκίνητο, αλλά προφανώς πριν προλάβει να καλέσει βοήθεια άφησε την τελευταία της πνοή. 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!