Πάτρα: 15χρονη λησταρχίνα – Συμμετείχε στη ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί – Η ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησε τα στοιχεία της

Ταυτοποιήθηκαν, μετά από  έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τα πλήρη στοιχεία μιας 15χρονης Ελληνίδας, η οποία συμμετείχε σε ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί στην Πάτρα.

Σε βάρος της δράστιδας και τριών ακόμη συνεργών της, που αναζητούνται, σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, στις 22 Ιανουαρίου, προσποιούμενοι τους πελάτες, επιβιβάστηκαν σε ταξί και μετέβησαν σε περιοχή της Πάτρας, όπου με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον οδηγό το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίστηκε και προσήχθη η 15χρονη, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου εξακριβώθηκε η συμμετοχή της στην ληστεία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της δράστιδας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της.
 

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο