Πατέρας ανήλικου κοριτσιού πέθανε από κορονοϊό λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου

01/01/2022 | 14:17

Έδινε μάχη με τον κορονοϊό για δύο μήνες στο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν άντεξε…

 

Ο λόγος για έναν άνδρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος άφησε χθες – λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου – την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti.gr, ο άνδρας ήταν πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ συντετριμμένοι είναι οι δάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο όπου πηγαίνει η μικρή, πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση.

 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για την Κρήτη 1.870 νέες μολύνσεις και συγκεκριμένα: 1.002 στο Ηράκλειο, 486 στα Χανιά, 254 στο Ρέθυμνο και 128 στο Λασίθι.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας