ΠΑΣΟΚ: Οι «καρατομήσεις» μελών του ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ συνιστούν ξεκάθαρη ομολογία αποτυχίας – Η κυβέρνηση είναι έκθετη

31/10/2023 | 11:20

Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος σημειώνει πως πρόκειται για άλλο ένα «επιτελικό» φιάσκο, με θύματα αυτήν τη φορά τους Έλληνες αγρότες.

«Οι “καρατομήσεις” μελών του ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ συνιστούν ξεκάθαρη ομολογία αποτυχίας. Η κυβέρνηση είναι έκθετη. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να ανέχεται τις εγκληματικές αστοχίες του υπουργού του. Οι Έλληνες αγρότες όμως όχι». Με αυτήω τη αιχμηρή αναφορά, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επικρίνει την κυβέρνηση για την παραπομπή της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δικαιοσύνη.

Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος σημειώνει πως πρόκειται για άλλο ένα «επιτελικό» φιάσκο, με θύματα αυτήν τη φορά τους Έλληνες αγρότες, το οποίο «αποκαλύπτει την αναξιοπιστία και τη διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης».

«Στις 27 Οκτωβρίου καταβλήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η μικρότερη προκαταβολή βασικής ενίσχυσης που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στον αγροτικό κόσμο στη χώρα μας, στο πλαίσιο της εφαρμογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Απόρροια της κακής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης και της ανύπαρκτης διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς και παραγωγούς. Το συνολικό εγκεκριμένο χρηματικό ποσό της βασικής ενίσχυσης για το 2023 ανέρχεται σε Euro 829 εκατ. μειωμένο κατά Euro 239 εκατ. σε σχέση με πέρυσι» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Ο αρμόδιος υπουργός ήταν ως φαίνεται ιδιαίτερα απασχολημένος να εκβιάζει ψηφοφόρους προς χάριν του κ. Αγοραστού και χθες “έπεσε… από τα σύννεφα”», καταλήγει η ανακοίνωση.

https://www.real.gr/

Αστυνομικός στη ΓΑΔΑ αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του

Με μεγάλη συμμετοχή το Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου, στην Achaia Clauss

Ιερά Πανήγυρις Αγίου Θεράποντος στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας»

Παρουσιάσεις βιβλίων στην Πάτρα

Εύκολη και γρήγορη ζύμη για πίτσα με 3 υλικά

 Η τρίτη ηλικία στην εποχή της τεχνολογίας: Ξεκινά πιλοτική δράση σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: 34χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της

Πάτρα: Επτά συνοικίες χωρίς νερό την Τετάρτη