ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κυβέρνηση και πρωθυπουργός εκτεθειμένοι από τις συνεχείς αποκαλύψεις

11/10/2025 | 12:54

Με αφορμή στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε δημοσιογραφική έρευνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ το ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εξέδωσε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου στην οποία αναφέρει ότι «μετά το περίφημο «συμφωνώ» του κ. Βορίδη στην εκτόξευση των στρεμμάτων του Εθνικού Αποθέματος το 2019, υπήρξε και δεύτερη έγκριση το 2020.Κάτι που δείχνει ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια εξυγίανσης αλλά αντιθέτως συνεχιζόταν η “γαλάζια” φάμπρικα διασπάθισης κοινοτικών πόρων όπως περιγράφεται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας».

Στην ανακοίνωσή του το γραφείo Τυπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει πώς «η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είναι απολύτως εκτεθειμένοι με τις καθημερινές αποκαλύψεις και εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή» και συμπληρώνει : «Ίσως γι’ αυτό έχει αρχίσει ο υπόγειος πόλεμος και τα αλληλοκαρφώματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοσχάρι στιφάδο
07/11/2025 | 01:26

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα