ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αναστέλλεται η ιδιότητα κομματικού μέλους του Γιάννη Παναγόπουλου

05/02/2026 | 13:47

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Γιάννη Παναγόπουλου, έως την διαλεύκανση της υπόθεσης για την οποία ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ζητεί με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Όπως αναφέρεται από το ΠΑΣΟΚ, η αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Γιάννη Παναγόπουλου έρχεται «έως την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» για την οποία ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr, o πρόεδρος της ΓΣΕΕ ελέγχεται για δύο κακουργήματα, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Μετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης κατά της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, με επικεφαλής τον επίτιμο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του Γιάννη Παναγόπουλου όσο και ακόμη έξι φυσικών προσώπων και έξι εταιρειών, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση υπεξαίρεσης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Η δέσμευση αφορά και δύο ακίνητα. 

ΠΗΓΗ

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)