Παρουσίαση βιβλίου στην Πάτρα: «Να προσέχεις», του Γιάννη Αθανασόπουλου

11/12/2024 | 15:50

Ο κλινικός ψυχολόγος & συγγραφέας Γιάννης Αθανασόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Να προσέχεις» στο Θέατρο Royal Πάτρας, στην κεντρική αίθουσα.

 

Η αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House υποδέχεται τον συγγραφέα Γιάννη Αθανασόπουλο στην Πάτρα, την Πέμπτη 18-10-2024, ώρα 19:30 στο Θέατρο Royal Πάτρας, στην κεντρική αίθουσα, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Να προσέχεις» από τις εκδόσεις Ψυχογιός. 

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

“Αυτό το ταξίδι θα το κάνουμε παρέα, στους πιο κοινούς μας τόπους. Εκεί όπου είμαστε ολόιδιοι. Χωρίς άλλα μασκαρέματα. Εκεί, παρέα με τον φόβο, την ενοχή και τον πόνο. Μήπως και δούμε τελικά πως μέσα από τα σακατεμένα μπερδέματά μας το φως περιμένει να μας βρει. Αρκεί να έχουμε το θάρρος να το προσκαλέσουμε.

Γιατί το φως… πάντοτε φως θα φέρει, απ’ όσα σκοτάδια και αν διαβεί.”

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»