Παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ έγινε η τελετή θεμελίωσης δύο ξενώνων στη νήσο Ρω

10/08/2025 | 17:15

Παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Δημήτριου Χούπη, πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή θεμελίωσης ξενώνων για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη νήσο Ρω.

Οι ξενώνες είναι δωρεά του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Τσουβελεκάκη.

Ο δήμαρχος Καστελλορίζου, Νίκος Ασβέστης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αναφέρει ότι «η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πράξη έμπρακτης αγάπης προς τη Μεγίστη και τη Ρω και αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς την τοπική κοινωνία και την πατρίδα».

Καταλήγει σημειώνοντας πως «η τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου δε σηματοδοτεί μόνο την έναρξη ενός σημαντικού έργου υποδομής, αλλά και μια νέα σελίδα για τη Ρω, η οποία αποτελεί διαχρονικά σύμβολο εθνικής παρουσίας και ιστορικής σημασίας».

Στη τελετή θεμελίωσης παρίσταντο ο Αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Δημήτρης Κατάρας και ο Διοικητής του Αγίου Όρους, Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ παραβρέθηκαν και άτομα του επιχειρηματικού κλάδου.

ertnews.gr

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό