Πάρης Σκαρτσολιάς: Ο «Μανωλάκης» έχασε τον αγαπημένο του πατέρα

11/08/2021 | 17:59

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο ηθοποιός Πάρης Σκαρτσολιάς.

Μπορεί τα χαμόγελα στο “Καφέ της χαράς” να ήταν πολλά από τον Μανωλάκη, δηλαδή τον ηθοποιό Πάρη Σκαρτσολιά, αλλά στην πραγματική ζωή τις τελευταίες ώρες βιώνει πόνο μεγάλο.

Και αυτό καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του!

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζοντας έτσι τη θλίψη στους διαδικτυακούς του φίλους. «Ο ήρωάς μου, ο πατέρας μου, ο καλύτερος φίλος μου, το στήριγμά μου, το πρότυπό μου, η πηγή δύναμής μου, θα είσαι πάντα εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάρης Σκαρτσολιάς σε story που δημοσίευσε στο προφίλ του.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ