Παρί ΣΖ: Στο…τραπέζι 200 εκατ. ευρώ για τον Χάαλαντ

12/03/2023 | 16:48

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μια φιλόδοξη κίνηση αξίας 197 εκατομμυρίων ευρώ για να ενισχύσει  την επίθεσή της. Εκλεκτός, δεν είναι άλλος από τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ.

 Όπως αναφέρει το RMC Sports, «στην πρόθεσή της να δημιουργήσει ένα νέο έργο μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Νορβηγό επιθετικό για τον οποίο θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ».

Η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» εξηγεί επίσης πώς θα είναι ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, σημειώνοντας ότι ανανέωση του Μέσι είναι σε κατάσταση αναμονής όπως και του Σέρχιο Ράμος, ενώ πρέπει να προγραμματιστούν πωλήσεις για αποφυγή κυρώσεων.

 Στο κεφάλαιο της αγοράς υπάρχουν και άλλες επιλογές εκτός από τον τον Νορβηγό όπως ο Οσίμεν, ο  Γκονsάλο Ράμος και ο Μίλαν Σκρίνιαρ.

 

ΑΜΠΕ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη